Bekijken

Afbeelding van verfspuitbussen die 'de verfdokter' gebruikt bij het schilderen en spuiten van een wasbeer op de gevel van het leegstaande pand Aardbeistraat 5 te Utrecht.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.

Afbeelding van verfspuitbussen die 'de verfdokter' gebruikt bij het schilderen en spuiten van een wasbeer op de gevel van het leegstaande pand Aardbeistraat 5 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639863
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van verfspuitbussen die 'de verfdokter' gebruikt bij het schilderen en spuiten van een wasbeer op de gevel van het leegstaande pand Aardbeistraat 5 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.