Bekijken

Gezicht op de pui van het hoekpand Adriaan van Bergenstraat 67 te Utrecht; links de Cornelis Roobolstraat.N.B. Tot 1956 was in dit pand Bakkerij J.P. Versteegen ("Wielinga's Friesche Bakkerij") gevestigd, vervolgens een bakkerij van de gebroeders Voskuil en vanaf 1961 een winkel van Bakkerij Do Schat-Hus.

Gezicht op de pui van het hoekpand Adriaan van Bergenstraat 67 te Utrecht; links de Cornelis Roobolstraat.<br/><br/>N.B. Tot 1956 was in dit pand Bakkerij J.P. Versteegen ("Wielinga's Friesche Bakkerij") gevestigd, vervolgens een bakkerij van de gebroeders Voskuil en vanaf 1961 een winkel van Bakkerij Do Schat-Hus.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41630229
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de pui van het hoekpand Adriaan van Bergenstraat 67 te Utrecht; links de Cornelis Roobolstraat.<br/><br/>N.B. Tot 1956 was in dit pand Bakkerij J.P. Versteegen ("Wielinga's Friesche Bakkerij") gevestigd, vervolgens een bakkerij van de gebroeders Voskuil en vanaf 1961 een winkel van Bakkerij Do Schat-Hus.