Bekijken

Gezicht op de achter- en linkergevel van kasteel De Haar te Haarzuilens (gemeente Vleuten) uit het zuidwesten; met links de achtergevel van het poortgebouw.N.B. De gemeente Vleuten is per 1 januari 1954 opgenomen in de gemeente Vleuten-De Meern; deze gemeente is per 1 januari 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Gezicht op de achter- en linkergevel van kasteel De Haar te Haarzuilens (gemeente Vleuten) uit het zuidwesten; met links de achtergevel van het poortgebouw.<br/><br/>N.B. De gemeente Vleuten is per 1 januari 1954 opgenomen in de gemeente Vleuten-De Meern; deze gemeente is per 1 januari 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41501016
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de achter- en linkergevel van kasteel De Haar te Haarzuilens (gemeente Vleuten) uit het zuidwesten; met links de achtergevel van het poortgebouw.<br/><br/>N.B. De gemeente Vleuten is per 1 januari 1954 opgenomen in de gemeente Vleuten-De Meern; deze gemeente is per 1 januari 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.