Bekijken

Gezicht op de zijgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 41 (voormalige Kwarten Darthouse), vol graffiti met allerlei teksten.N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Gezicht op de zijgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 41 (voormalige Kwarten Darthouse), vol graffiti met allerlei teksten.<br/><br/>N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640126
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de zijgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 41 (voormalige Kwarten Darthouse), vol graffiti met allerlei teksten.<br/><br/>N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.