Bekijken

Luchtfoto van gedeelten van de Polder Bolgerijen en de Polder Autena te Vianen (Z-H.) uit het zuiden; met links een gedeelte van de lintbebouwing langs de Zijderveldse Laan te Zijderveld (gemeente Vianen), in het midden de rijksweg A2 en links op de achtergrond Vianen.N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie trecht gevoegd.

Luchtfoto van gedeelten van de Polder Bolgerijen en de Polder Autena te Vianen (Z-H.) uit het zuiden; met links een gedeelte van de lintbebouwing langs de Zijderveldse Laan te Zijderveld (gemeente Vianen), in het midden de rijksweg A2 en links op de achtergrond Vianen.<br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie trecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41401303
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van gedeelten van de Polder Bolgerijen en de Polder Autena te Vianen (Z-H.) uit het zuiden; met links een gedeelte van de lintbebouwing langs de Zijderveldse Laan te Zijderveld (gemeente Vianen), in het midden de rijksweg A2 en links op de achtergrond Vianen.<br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie trecht gevoegd.