Bekijken

Gezicht op de Heicop met de ophaalbrug en een vrachtschip te Portengen (gemeente Breukelen-Nijenrode) uit het westen. N.B. De plaatsnaam Portengen is later gewijzigd in Portengensebrug; de gemeenten Breukelen-Nijenrode en Breukelen-St. Pieters zijn per 1 januari 1949 samengevoegd tot de gemeente Breukelen.

Gezicht op de Heicop met de ophaalbrug en een vrachtschip te Portengen (gemeente Breukelen-Nijenrode) uit het westen. <br/><br/>N.B. De plaatsnaam Portengen is later gewijzigd in Portengensebrug; de gemeenten Breukelen-Nijenrode en Breukelen-St. Pieters zijn per 1 januari 1949 samengevoegd tot de gemeente Breukelen.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41379075
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de Heicop met de ophaalbrug en een vrachtschip te Portengen (gemeente Breukelen-Nijenrode) uit het westen. <br/><br/>N.B. De plaatsnaam Portengen is later gewijzigd in Portengensebrug; de gemeenten Breukelen-Nijenrode en Breukelen-St. Pieters zijn per 1 januari 1949 samengevoegd tot de gemeente Breukelen.