Bekijken

Plattegrond van de feestzaal waar op 27 februari 1713 een diner plaats vond dat door de Portugese ambassadeur, de graaf van Tarouca, werd aangeboden tijdens de onderhandelingen over de Vrede van Utrecht , ter gelegenheid van het sluiten van de vrede en de geboorte van de kroonprins van Portugal (op 19 oktober 1712). Met op een bijgevoegd papiertje een verklaring van de letters die aangeven wat zich daar bevond: A: wijn, B: wijnvoorraad, C: muzikanten, D: gebraad, E: likeur, F: chocola, koffie en thee, G: confituur, H: voorraad van de hier uitgestalde dranken en spijzen.

Plattegrond van de feestzaal waar op 27 februari 1713 een diner plaats vond dat door de Portugese ambassadeur, de graaf van Tarouca, werd aangeboden tijdens de onderhandelingen over de Vrede van Utrecht , ter gelegenheid van het sluiten van de vrede en de geboorte van de kroonprins van Portugal (op 19 oktober 1712). <br/>Met op een bijgevoegd papiertje een verklaring van de letters die aangeven wat zich daar bevond: A: wijn, B: wijnvoorraad, C: muzikanten, D: gebraad, E: likeur, F: chocola, koffie en thee, G: confituur, H: voorraad van de hier uitgestalde dranken en spijzen.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Tekeningen en prenten
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_TEK_PRENT&minr=41411447
meer

meer voorwerpen van Plattegrond van de feestzaal waar op 27 februari 1713 een diner plaats vond dat door de Portugese ambassadeur, de graaf van Tarouca, werd aangeboden tijdens de onderhandelingen over de Vrede van Utrecht , ter gelegenheid van het sluiten van de vrede en de geboorte van de kroonprins van Portugal (op 19 oktober 1712). <br/>Met op een bijgevoegd papiertje een verklaring van de letters die aangeven wat zich daar bevond: A: wijn, B: wijnvoorraad, C: muzikanten, D: gebraad, E: likeur, F: chocola, koffie en thee, G: confituur, H: voorraad van de hier uitgestalde dranken en spijzen.