Bekijken

Afbeelding van graffiti met de gestileerde tekst "OMEGA", op de voorgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 31 te Utrecht. N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Afbeelding van graffiti met de gestileerde tekst "OMEGA", op de voorgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 31 te Utrecht.<br/> <br/>N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640122
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met de gestileerde tekst "OMEGA", op de voorgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 31 te Utrecht.<br/> <br/>N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.