Bekijken

Afbeelding van op straat achtergelaten huisraad in de Aardbeistraat te Utrecht, met rechts op de voorgevels van de leegstaande panden veel graffiti.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Afbeelding van op straat achtergelaten huisraad in de Aardbeistraat te Utrecht, met rechts op de voorgevels van de leegstaande panden veel graffiti.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639960
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van op straat achtergelaten huisraad in de Aardbeistraat te Utrecht, met rechts op de voorgevels van de leegstaande panden veel graffiti.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.