Bekijken

Gezicht op het dak van de Domkerk (Domplein) te Utrecht, uit het westen. Op de achtergrond het Provinciehuis (Achter St.-Pieter 200).N.B. De foto is genomen vanuit een bak aan een kraan die door het Utrechtse sloopbedrijf Van Vliet op het Domplein was geplaatst om inspectie mogelijk te maken van de lantaarn (het achtkant) van de toren.

Gezicht op het dak van de Domkerk (Domplein) te Utrecht, uit het westen. Op de achtergrond het Provinciehuis (Achter St.-Pieter 200).<br/><br/>N.B. De foto is genomen vanuit een bak aan een kraan die door het Utrechtse sloopbedrijf Van Vliet op het Domplein was geplaatst om inspectie mogelijk te maken van de lantaarn (het achtkant) van de toren.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41479128
meer

meer voorwerpen van Gezicht op het dak van de Domkerk (Domplein) te Utrecht, uit het westen. Op de achtergrond het Provinciehuis (Achter St.-Pieter 200).<br/><br/>N.B. De foto is genomen vanuit een bak aan een kraan die door het Utrechtse sloopbedrijf Van Vliet op het Domplein was geplaatst om inspectie mogelijk te maken van de lantaarn (het achtkant) van de toren.