Bekijken

Afbeelding van het vervoer per trein van kisten met schilderijen van Vincent van Gogh, tijdens het overladen van de kisten op het perron van het N.S.-station Utrecht C.S.N.B. De schilderijen waren afkomstig van een tentoonstelling in Tokio en per vliegtuig naar Kopenhagen vervoerd, van waar uit de schilderijen per trein naar Utrecht gingen en daarvandaan per auto terug naar resp. het Kr├Âller-M├╝llermuseum en het Gemeentemuseum Den Haag.

Afbeelding van het vervoer per trein van kisten met schilderijen van Vincent van Gogh, tijdens het overladen van de kisten op het perron van het N.S.-station Utrecht C.S.<br/><br/>N.B. De schilderijen waren afkomstig van een tentoonstelling in Tokio en per vliegtuig naar Kopenhagen vervoerd, van waar uit de schilderijen per trein naar Utrecht gingen en daarvandaan per auto terug naar resp. het Kröller-Müllermuseum en het Gemeentemuseum Den Haag.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41608250
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het vervoer per trein van kisten met schilderijen van Vincent van Gogh, tijdens het overladen van de kisten op het perron van het N.S.-station Utrecht C.S.<br/><br/>N.B. De schilderijen waren afkomstig van een tentoonstelling in Tokio en per vliegtuig naar Kopenhagen vervoerd, van waar uit de schilderijen per trein naar Utrecht gingen en daarvandaan per auto terug naar resp. het Kröller-Müllermuseum en het Gemeentemuseum Den Haag.