Bekijken

Luchtfoto van gedeelten van de Polder Bolgerijen en de Polder Autena te Vianen (Z.H.) uit het zuidoosten; met links een gedeelte van de lintbebouwing langs de Zijderveldse Laan te Zijderveld (gemeente Vianen), rechts de rijksweg A2 en op de achtergrond Vianen.N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.

Luchtfoto van gedeelten van de Polder Bolgerijen en de Polder Autena te Vianen (Z.H.) uit het zuidoosten; met links een gedeelte van de lintbebouwing langs de Zijderveldse Laan te Zijderveld (gemeente Vianen), rechts de rijksweg A2 en op de achtergrond Vianen.<br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41401302
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van gedeelten van de Polder Bolgerijen en de Polder Autena te Vianen (Z.H.) uit het zuidoosten; met links een gedeelte van de lintbebouwing langs de Zijderveldse Laan te Zijderveld (gemeente Vianen), rechts de rijksweg A2 en op de achtergrond Vianen.<br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.