Bekijken

Gezicht op de leegstaande panden aan de even zijde van de Aardbeistraat te Utrecht, waarvan de gevels volgespoten zijn met graffiti.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Gezicht op de leegstaande panden aan de even zijde van de Aardbeistraat te Utrecht, waarvan de gevels volgespoten zijn met graffiti.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640101
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de leegstaande panden aan de even zijde van de Aardbeistraat te Utrecht, waarvan de gevels volgespoten zijn met graffiti.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.