Bekijken

Gezicht op de voor- en rechtergevel (veldzijde) van het poortgebouw met gracht van Slot Zuylen te Zuilen uit het noordwesten.N.B. Dit gedeelte van de gemeente Zuilen is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Maarssen gevoegd en heet sindsdien Oud-Zuilen. Slot Zuylen heeft tegenwoordig het adres Tournooiveld 1.

Gezicht op de voor- en rechtergevel (veldzijde) van het poortgebouw met gracht van Slot Zuylen te Zuilen uit het noordwesten.<br/><br/>N.B. Dit gedeelte van de gemeente Zuilen is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Maarssen gevoegd en heet sindsdien Oud-Zuilen. Slot Zuylen heeft tegenwoordig het adres Tournooiveld 1.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41501260
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de voor- en rechtergevel (veldzijde) van het poortgebouw met gracht van Slot Zuylen te Zuilen uit het noordwesten.<br/><br/>N.B. Dit gedeelte van de gemeente Zuilen is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Maarssen gevoegd en heet sindsdien Oud-Zuilen. Slot Zuylen heeft tegenwoordig het adres Tournooiveld 1.