Bekijken

Luchtfoto van het bedrijfsgebouw van de Utrechtsche Chemische Industrie te Jutphaas (N.V. Chemische Fabriek v/h Dr. F.C. Stoop), uit het noordwesten. Op de voorgrond het Merwedekanaal. N.B. Dit gedeelte van de gemeente Jutphaas is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd. De weg op de achtergrond heet sinds 1930 Verlengde Hoogravenseweg. Het fabrieksgebouw is later gebruikt door de NV Draadindustrie Neerlandia (Verlengde Hoogravenseweg 71).

Luchtfoto van het bedrijfsgebouw van de Utrechtsche Chemische Industrie te Jutphaas (N.V. Chemische Fabriek v/h Dr. F.C. Stoop), uit het noordwesten. Op de voorgrond het Merwedekanaal. <br/><br/>N.B. Dit gedeelte van de gemeente Jutphaas is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd. De weg op de achtergrond heet sinds 1930 Verlengde Hoogravenseweg. Het fabrieksgebouw is later gebruikt door de NV Draadindustrie Neerlandia (Verlengde Hoogravenseweg 71).

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41523665
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van het bedrijfsgebouw van de Utrechtsche Chemische Industrie te Jutphaas (N.V. Chemische Fabriek v/h Dr. F.C. Stoop), uit het noordwesten. Op de voorgrond het Merwedekanaal. <br/><br/>N.B. Dit gedeelte van de gemeente Jutphaas is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd. De weg op de achtergrond heet sinds 1930 Verlengde Hoogravenseweg. Het fabrieksgebouw is later gebruikt door de NV Draadindustrie Neerlandia (Verlengde Hoogravenseweg 71).