Bekijken

Afbeelding van het bezoek van het Koningin Juliana aan Benschop, met op het bordes van het gemeentehuis (Dorp 182) de Koningin die door de plaatselijk jeugd toegezongen wordt.N.B. Het bezoek aan Benschop was een onderdeel van de Koninginnerit door het zuidelijke deel van de provincie Utrecht op die dag.

Afbeelding van het bezoek van het Koningin Juliana aan Benschop, met op het bordes van het gemeentehuis (Dorp 182) de Koningin die door de plaatselijk jeugd toegezongen wordt.<br/><br/>N.B. Het bezoek aan Benschop was een onderdeel van de Koninginnerit door het zuidelijke deel van de provincie Utrecht op die dag.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41595488
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het bezoek van het Koningin Juliana aan Benschop, met op het bordes van het gemeentehuis (Dorp 182) de Koningin die door de plaatselijk jeugd toegezongen wordt.<br/><br/>N.B. Het bezoek aan Benschop was een onderdeel van de Koninginnerit door het zuidelijke deel van de provincie Utrecht op die dag.