Bekijken

Afbeelding van het bezoek van Koningin Juliana aan Wijk bij Duurstede, tijdens de ontvangst met bloemen bij het Stadhuis op de Markt, met rechts burgemeester C.B. Kentie.N.B. Het bezoek aan Wijk bij Duurstede maakte deel uit van een rondrit van de Koningin door het zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht.

Afbeelding van het bezoek van Koningin Juliana aan Wijk bij Duurstede, tijdens de ontvangst met bloemen bij het Stadhuis op de Markt, met rechts burgemeester C.B. Kentie.<br/><br/>N.B. Het bezoek aan Wijk bij Duurstede maakte deel uit van een rondrit van de Koningin door het zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41600526
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het bezoek van Koningin Juliana aan Wijk bij Duurstede, tijdens de ontvangst met bloemen bij het Stadhuis op de Markt, met rechts burgemeester C.B. Kentie.<br/><br/>N.B. Het bezoek aan Wijk bij Duurstede maakte deel uit van een rondrit van de Koningin door het zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht.