Bekijken

Gezicht op de Openbare Lagere School (5e soort voor jongens, Schoolplein 6) te Utrecht; links de Parkstraat en rechts op de achtergrond de Schoolstraat.N.B. De school, ook wel School van Lameris genoemd, werd later in gebruik genomen door de Tweede Christelijke H.B.S. (De Ragayschool, Schoolplein 6).

Gezicht op de Openbare Lagere School (5e soort voor jongens, Schoolplein 6) te Utrecht; links de Parkstraat en rechts op de achtergrond de Schoolstraat.<br/><br/>N.B. De school, ook wel School van Lameris genoemd, werd later in gebruik genomen door de Tweede Christelijke H.B.S. (De Ragayschool, Schoolplein 6).

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41539283
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de Openbare Lagere School (5e soort voor jongens, Schoolplein 6) te Utrecht; links de Parkstraat en rechts op de achtergrond de Schoolstraat.<br/><br/>N.B. De school, ook wel School van Lameris genoemd, werd later in gebruik genomen door de Tweede Christelijke H.B.S. (De Ragayschool, Schoolplein 6).