Bekijken

Groepsportret van de aanwezigen bij de opening van het gemaal in de polder "het Munnikenland" te Westmaas (Z.-H.). N.B. Het gemaal bevatte vermoedelijk een installatie of machine van de N.V. Machinefabriek Jaffa voorheen Louis Smulders & Co. Louis Smulders & Co. (Groeneweg 2) te Utrecht. De foto is "aangeboden door Kromhout Motoren Fabriek D. Goedkoop Jr. Amsterdam".

Groepsportret van de aanwezigen bij de opening van het gemaal in de polder "het Munnikenland" te Westmaas (Z.-H.). <br/><br/>N.B. Het gemaal bevatte vermoedelijk een installatie of machine van de N.V. Machinefabriek Jaffa voorheen Louis Smulders & Co. Louis Smulders & Co. (Groeneweg 2) te Utrecht. De foto is "aangeboden door Kromhout Motoren Fabriek D. Goedkoop Jr. Amsterdam".

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41591677
meer

meer voorwerpen van Groepsportret van de aanwezigen bij de opening van het gemaal in de polder "het Munnikenland" te Westmaas (Z.-H.). <br/><br/>N.B. Het gemaal bevatte vermoedelijk een installatie of machine van de N.V. Machinefabriek Jaffa voorheen Louis Smulders & Co. Louis Smulders & Co. (Groeneweg 2) te Utrecht. De foto is "aangeboden door Kromhout Motoren Fabriek D. Goedkoop Jr. Amsterdam".