Bekijken

Afbeelding van het teruggeplaatste uithangbord van wasserij 'Aurora' (Koningsweg 108) te Utrecht.N.B. Nadat de wasserij was gesloten werd het gebouw rond 2011 verbouwd tot een klein complex studentenwoningen, in eigendom van de Stichting Studentenhuisvesting (SSH) Utrecht.

Afbeelding van het teruggeplaatste uithangbord van wasserij 'Aurora' (Koningsweg 108) te Utrecht.<br/><br/>N.B. Nadat de wasserij was gesloten werd het gebouw rond 2011 verbouwd tot een klein complex studentenwoningen, in eigendom van de Stichting Studentenhuisvesting (SSH) Utrecht.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41644126
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het teruggeplaatste uithangbord van wasserij 'Aurora' (Koningsweg 108) te Utrecht.<br/><br/>N.B. Nadat de wasserij was gesloten werd het gebouw rond 2011 verbouwd tot een klein complex studentenwoningen, in eigendom van de Stichting Studentenhuisvesting (SSH) Utrecht.