Bekijken

Afbeelding van de acht meter hoge muurschildering van het schilderij 'Portret van H.M. Koch-de Geer' van de kunstschilder Pyke Koch, op de zijgevel van het pand Van Asch van Wijckskade 4 bij de 1e Achterstraat te Utrecht.N.B. De schildering is gemaakt door het Utrechtse collectief De Strakke Hand, in het kader van de grote Pyke Koch-tentoonstelling die op 11 november 2017 in het Centraal Museum geopend wordt.

Afbeelding van de acht meter hoge muurschildering van het schilderij 'Portret van H.M. Koch-de Geer' van de kunstschilder Pyke Koch, op de zijgevel van het pand Van Asch van Wijckskade 4 bij de 1e Achterstraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De schildering is gemaakt door het Utrechtse collectief De Strakke Hand, in het kader van de grote Pyke Koch-tentoonstelling die op 11 november 2017 in het Centraal Museum geopend wordt.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41644148
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van de acht meter hoge muurschildering van het schilderij 'Portret van H.M. Koch-de Geer' van de kunstschilder Pyke Koch, op de zijgevel van het pand Van Asch van Wijckskade 4 bij de 1e Achterstraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De schildering is gemaakt door het Utrechtse collectief De Strakke Hand, in het kader van de grote Pyke Koch-tentoonstelling die op 11 november 2017 in het Centraal Museum geopend wordt.