Bekijken

Gezicht op de Kerkdijk met wetering, rijen loofbomen en bebouwing te Westbroek uit het westen; met op de achtergrond de toren van de Nederlands-hervormde kerk. N.B. De gemeente Westbroek is per 1 januari 1957 bij de gemeente Maartensdijk gevoegd. Deze gemeente is per 1 januari 2001 bij de gemeente De Bilt gevoegd.

Gezicht op de Kerkdijk met wetering, rijen loofbomen en bebouwing te Westbroek uit het westen; met op de achtergrond de toren van de Nederlands-hervormde kerk. <br/><br/>N.B. De gemeente Westbroek is per 1 januari 1957 bij de gemeente Maartensdijk gevoegd. Deze gemeente is per 1 januari 2001 bij de gemeente De Bilt gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41380915
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de Kerkdijk met wetering, rijen loofbomen en bebouwing te Westbroek uit het westen; met op de achtergrond de toren van de Nederlands-hervormde kerk. <br/><br/>N.B. De gemeente Westbroek is per 1 januari 1957 bij de gemeente Maartensdijk gevoegd. Deze gemeente is per 1 januari 2001 bij de gemeente De Bilt gevoegd.