Bekijken

Detail van de graffiti "ONDIEP-ZENGA" op de voorgevels van een rij leegstaande huizen aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht: een gestileerde kop.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.

Detail van de graffiti "ONDIEP-ZENGA" op de voorgevels van een rij leegstaande huizen aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht: een gestileerde kop.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639851
meer

meer voorwerpen van Detail van de graffiti "ONDIEP-ZENGA" op de voorgevels van een rij leegstaande huizen aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht: een gestileerde kop.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.