Bekijken

Afbeelding van de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van de sporen in het kader van het project Randstadspoor tussen de Vaartsche Rijn en Lunetten te Utrecht, gezien vanaf de Waterlinieweg, uit het zuidoosten, met links de spoorlijn richting 's-Hertogenbosch en rechts de spoorlijn naar Arnhem.N.B. In deze fase worden de kabels en leidingen verlegd.

Afbeelding van de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van de sporen in het kader van het project Randstadspoor tussen de Vaartsche Rijn en Lunetten te Utrecht, gezien vanaf de Waterlinieweg, uit het zuidoosten, met links de spoorlijn richting 's-Hertogenbosch en rechts de spoorlijn naar Arnhem.<br/><br/>N.B. In deze fase worden de kabels en leidingen verlegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41613818
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van de sporen in het kader van het project Randstadspoor tussen de Vaartsche Rijn en Lunetten te Utrecht, gezien vanaf de Waterlinieweg, uit het zuidoosten, met links de spoorlijn richting 's-Hertogenbosch en rechts de spoorlijn naar Arnhem.<br/><br/>N.B. In deze fase worden de kabels en leidingen verlegd.