Bekijken

Afbeelding van graffiti met een boze Donald Duck en de tekst "BOOGIE", bij het poortje in de muur langs het binnenterrein tussen de Aardbeistraat en de Framboosstraat in de Tomaatstraat te Utrecht.N.B. De straten waar de panden zullen worden gesloopt, waren 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en waren al snel 'volgespoten'. De straten werden vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Afbeelding van graffiti met een boze Donald Duck en de tekst "BOOGIE", bij het poortje in de muur langs het binnenterrein tussen de Aardbeistraat en de Framboosstraat in de Tomaatstraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straten waar de panden zullen worden gesloopt, waren 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en waren al snel 'volgespoten'. De straten werden vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640130
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met een boze Donald Duck en de tekst "BOOGIE", bij het poortje in de muur langs het binnenterrein tussen de Aardbeistraat en de Framboosstraat in de Tomaatstraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straten waar de panden zullen worden gesloopt, waren 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en waren al snel 'volgespoten'. De straten werden vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.