Bekijken

Gezicht op het binnenterrein van Openbare Lagere Prof.dr. R. Casimirschool (Weerdsingel W.Z. 22) te Utrecht met de nieuwbouw van de school. Links de achtergevels van huizen aan de Singelstraat.N.B. De school had tot april 1980 als adres: Singelstraat 45; later krijgt de school de naam Singelschool.

Gezicht op het binnenterrein van Openbare Lagere Prof.dr. R. Casimirschool (Weerdsingel W.Z. 22) te Utrecht met de nieuwbouw van de school. Links de achtergevels van huizen aan de Singelstraat.<br/><br/>N.B. De school had tot april 1980 als adres: Singelstraat 45; later krijgt de school de naam Singelschool.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41623382
meer

meer voorwerpen van Gezicht op het binnenterrein van Openbare Lagere Prof.dr. R. Casimirschool (Weerdsingel W.Z. 22) te Utrecht met de nieuwbouw van de school. Links de achtergevels van huizen aan de Singelstraat.<br/><br/>N.B. De school had tot april 1980 als adres: Singelstraat 45; later krijgt de school de naam Singelschool.