Bekijken

Luchtfoto van Zijderveld en de Polder Neder-Zijderveld (gemeente Vianen - Z-H) uit het zuidwesten; met in het midden de Dorpsweg, rechts de Provincialeweg en op de achtergrond de rijksweg A2. N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.

Luchtfoto van Zijderveld en de Polder Neder-Zijderveld (gemeente Vianen - Z-H) uit het zuidwesten; met in het midden de Dorpsweg, rechts de Provincialeweg en op de achtergrond de rijksweg A2. <br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41401389
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van Zijderveld en de Polder Neder-Zijderveld (gemeente Vianen - Z-H) uit het zuidwesten; met in het midden de Dorpsweg, rechts de Provincialeweg en op de achtergrond de rijksweg A2. <br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.