Bekijken

Afbeelding van het beeld Mandril in de patio van de openbare lagere Dr. G. Kerschensteinerschool en kleuterschool 't Wevertje (Wevelaan 2-4) te Utrecht.N.B. In 1984 is in het schoolgebouw de prot. chr. Mr. J. J. L. van der Brugghenschool voor basisonderwijs gevestigd. In 1995 is de prot.chr. Regenboogschool, locatie Wevelaan er gevestigd.

Afbeelding van het beeld Mandril in de patio van de openbare lagere Dr. G. Kerschensteinerschool en kleuterschool 't Wevertje (Wevelaan 2-4) te Utrecht.<br/><br/>N.B. In 1984 is in het schoolgebouw de prot. chr. Mr. J. J. L. van der Brugghenschool voor basisonderwijs gevestigd. In 1995 is de prot.chr. Regenboogschool, locatie Wevelaan er gevestigd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41462605
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het beeld Mandril in de patio van de openbare lagere Dr. G. Kerschensteinerschool en kleuterschool 't Wevertje (Wevelaan 2-4) te Utrecht.<br/><br/>N.B. In 1984 is in het schoolgebouw de prot. chr. Mr. J. J. L. van der Brugghenschool voor basisonderwijs gevestigd. In 1995 is de prot.chr. Regenboogschool, locatie Wevelaan er gevestigd.