Bekijken

Gezicht op de voorgevel van het hotel Het Wapen van Rijsenburg (Hoofdstraat 83) te Rijsenburg uit het zuidwesten, met op de voorgrond enkele omstanders rond een ezelkar.N.B. Het hotel was ook bekend onder de naam hotel Schols. De gemeenten Driebergen en Rijsenburg zijn per 1 mei 1931 samengevoegd tot de gemeente Driebergen-Rijsenburg.

Gezicht op de voorgevel van het hotel Het Wapen van Rijsenburg (Hoofdstraat 83) te Rijsenburg uit het zuidwesten, met op de voorgrond enkele omstanders rond een ezelkar.<br/><br/>N.B. Het hotel was ook bekend onder de naam hotel Schols. De gemeenten Driebergen en Rijsenburg zijn per 1 mei 1931 samengevoegd tot de gemeente Driebergen-Rijsenburg.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41371558
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de voorgevel van het hotel Het Wapen van Rijsenburg (Hoofdstraat 83) te Rijsenburg uit het zuidwesten, met op de voorgrond enkele omstanders rond een ezelkar.<br/><br/>N.B. Het hotel was ook bekend onder de naam hotel Schols. De gemeenten Driebergen en Rijsenburg zijn per 1 mei 1931 samengevoegd tot de gemeente Driebergen-Rijsenburg.