Bekijken

Luchtfoto van de Utrechtsche Stoom-Grofsmederij firma P. H. Hörmann (Lageweidschedijk 8) te Utrecht. Op de voorgrond het Merwedekanaal en de Keulsekade. Op de achtergrond de fabrieken van Werkspoor.N.B. Dit gedeelte van het Merwedekanaal heet thans Amsterdam-Rijnkanaal. De naam Lageweidschedijk is in 1937 gewijzigd in Lageweide; dit gedeelte van de straat Lageweide is in 1975 gewijzigd in Nijverheidsweg.

Luchtfoto van de Utrechtsche Stoom-Grofsmederij firma P. H. Hörmann (Lageweidschedijk 8) te Utrecht. Op de voorgrond het Merwedekanaal en de Keulsekade. Op de achtergrond de fabrieken van Werkspoor.<br/><br/>N.B. Dit gedeelte van het Merwedekanaal heet thans Amsterdam-Rijnkanaal. De naam Lageweidschedijk is in 1937 gewijzigd in Lageweide; dit gedeelte van de straat Lageweide is in 1975 gewijzigd in Nijverheidsweg.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41466812
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van de Utrechtsche Stoom-Grofsmederij firma P. H. Hörmann (Lageweidschedijk 8) te Utrecht. Op de voorgrond het Merwedekanaal en de Keulsekade. Op de achtergrond de fabrieken van Werkspoor.<br/><br/>N.B. Dit gedeelte van het Merwedekanaal heet thans Amsterdam-Rijnkanaal. De naam Lageweidschedijk is in 1937 gewijzigd in Lageweide; dit gedeelte van de straat Lageweide is in 1975 gewijzigd in Nijverheidsweg.