Bekijken

Gezicht op het montageterrein van Wagon- en Bruggenfabriek Werkspoor N.V. aan de Amsterdamsestraatweg te Zuilen tijdens het vervaardigen van een brugdeel voor de Waalbrug te Nijmegen. N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Gezicht op het montageterrein van Wagon- en Bruggenfabriek Werkspoor N.V. aan de Amsterdamsestraatweg te Zuilen tijdens het vervaardigen van een brugdeel voor de Waalbrug te Nijmegen. <br/><br/>N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41466836
meer

meer voorwerpen van Gezicht op het montageterrein van Wagon- en Bruggenfabriek Werkspoor N.V. aan de Amsterdamsestraatweg te Zuilen tijdens het vervaardigen van een brugdeel voor de Waalbrug te Nijmegen. <br/><br/>N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.