Bekijken

Afbeelding van graffiti met o.a. WTIP, op de voorgevel van het leegstaande pand Framboosstraat 5 te Utrecht.N.B. De oneven zijde van de Framboosstraat die zal worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Afbeelding van graffiti met o.a. WTIP, op de voorgevel van het leegstaande pand Framboosstraat 5 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De oneven zijde van de Framboosstraat die zal worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640109
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met o.a. WTIP, op de voorgevel van het leegstaande pand Framboosstraat 5 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De oneven zijde van de Framboosstraat die zal worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.