Bekijken

Afbeelding van de wisseling van het bestuur van de studentenvereniging Sociƫtas Studiosorum Reformatorum (S.S.R.) in het verenigingsgebouw (Bemuurde Weerd W.Z. 3) te Utrecht, met links het oude bestuur met mej. G.F.E. Hagen (vice-ab actis), B. Timmerman (ab actis), W.C. de Gruijter (praeses), J. van de Rotte (fiscus) en F.H. Boesenkool (vicarius) en rechts het aantredende bestuur met , mej. M.B.N.A. Huls (vica-ab actis), J.A. Leusink (fiscus), C.O.W. Dubbelman (praeses), J.J. Feijten (ab actis) en J. Molter (vicarius).

Afbeelding van de wisseling van het bestuur van de studentenvereniging Sociëtas Studiosorum Reformatorum (S.S.R.) in het verenigingsgebouw (Bemuurde Weerd W.Z. 3) te Utrecht, met links het oude bestuur met mej. G.F.E. Hagen (vice-ab actis), B. Timmerman (ab actis), W.C. de Gruijter (praeses), J. van de Rotte (fiscus) en F.H. Boesenkool (vicarius) en rechts het aantredende bestuur met , mej. M.B.N.A. Huls (vica-ab actis), J.A. Leusink (fiscus), C.O.W. Dubbelman (praeses), J.J. Feijten (ab actis) en J. Molter (vicarius).

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41535790
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van de wisseling van het bestuur van de studentenvereniging Sociëtas Studiosorum Reformatorum (S.S.R.) in het verenigingsgebouw (Bemuurde Weerd W.Z. 3) te Utrecht, met links het oude bestuur met mej. G.F.E. Hagen (vice-ab actis), B. Timmerman (ab actis), W.C. de Gruijter (praeses), J. van de Rotte (fiscus) en F.H. Boesenkool (vicarius) en rechts het aantredende bestuur met , mej. M.B.N.A. Huls (vica-ab actis), J.A. Leusink (fiscus), C.O.W. Dubbelman (praeses), J.J. Feijten (ab actis) en J. Molter (vicarius).