Bekijken

Collage van gezichten op het Kasteel De Haar (Kasteellaan 1) te Haarzuilens. - linksboven: hoofdingang.- rechtsboven: deel van kasteel.- midden: vijvers in het park.- linksonder: kasteel.- rechtsonder: kasteel.N.B. De gemeente Haarzuilens is per 1 januari 1954 opgenomen in de gemeente Vleuten-De Meern; deze is per 1 jan. 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Collage van gezichten op het Kasteel De Haar (Kasteellaan 1) te Haarzuilens. <br/>- linksboven: hoofdingang.<br/>- rechtsboven: deel van kasteel.<br/>- midden: vijvers in het park.<br/>- linksonder: kasteel.<br/>- rechtsonder: kasteel.<br/><br/>N.B. De gemeente Haarzuilens is per 1 januari 1954 opgenomen in de gemeente Vleuten-De Meern; deze is per 1 jan. 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41489682
meer

meer voorwerpen van Collage van gezichten op het Kasteel De Haar (Kasteellaan 1) te Haarzuilens. <br/>- linksboven: hoofdingang.<br/>- rechtsboven: deel van kasteel.<br/>- midden: vijvers in het park.<br/>- linksonder: kasteel.<br/>- rechtsonder: kasteel.<br/><br/>N.B. De gemeente Haarzuilens is per 1 januari 1954 opgenomen in de gemeente Vleuten-De Meern; deze is per 1 jan. 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.