Bekijken

Afbeelding van graffiti met de tekst "MIR", op de zijgevel van het pand Framboosstraat 1, in de Tomaatstraat te Utrecht.N.B. De straten waar de panden zullen worden gesloopt, waren 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en waren al snel 'volgespoten'. De straten werden vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Afbeelding van graffiti met de tekst "MIR", op de zijgevel van het pand Framboosstraat 1, in de Tomaatstraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straten waar de panden zullen worden gesloopt, waren 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en waren al snel 'volgespoten'. De straten werden vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640132
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met de tekst "MIR", op de zijgevel van het pand Framboosstraat 1, in de Tomaatstraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straten waar de panden zullen worden gesloopt, waren 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en waren al snel 'volgespoten'. De straten werden vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.