Bekijken

Afbeelding van graffiti met een soort kakkerlak, op de gevel van een leegstaand pand aan de even zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Afbeelding van graffiti met een soort kakkerlak, op de gevel van een leegstaand pand aan de even zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639973
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met een soort kakkerlak, op de gevel van een leegstaand pand aan de even zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.