Bekijken

Afbeelding van graffiti met een gestileerde tekst en de tekst "STEEN" ('Steen' is de Utrechtse rapper Stijn Kosterman), op de voorgevels van de leegstaande panden Aardbeistraat 26-28 te Utrecht.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Afbeelding van graffiti met een gestileerde tekst en de tekst "STEEN" ('Steen' is de Utrechtse rapper Stijn Kosterman), op de voorgevels van de leegstaande panden Aardbeistraat 26-28 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639956
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met een gestileerde tekst en de tekst "STEEN" ('Steen' is de Utrechtse rapper Stijn Kosterman), op de voorgevels van de leegstaande panden Aardbeistraat 26-28 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.