Bekijken

Detail van de muurschildering op de zijgevel van het flatgebouw op de hoek van de Rooseveltlaan en de Bernadottelaan te Utrecht: een I-Tjing-symbool.N.B. De muurschildering is een initiatief van EILAND8 en is uitgevoerd door Stein en Wessel Koning van ikwilgraffiti.nl.

Detail van de muurschildering op de zijgevel van het flatgebouw op de hoek van de Rooseveltlaan en de Bernadottelaan te Utrecht: een I-Tjing-symbool.<br/><br/>N.B. De muurschildering is een initiatief van EILAND8 en is uitgevoerd door Stein en Wessel Koning van ikwilgraffiti.nl.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639809
meer

meer voorwerpen van Detail van de muurschildering op de zijgevel van het flatgebouw op de hoek van de Rooseveltlaan en de Bernadottelaan te Utrecht: een I-Tjing-symbool.<br/><br/>N.B. De muurschildering is een initiatief van EILAND8 en is uitgevoerd door Stein en Wessel Koning van ikwilgraffiti.nl.