Bekijken

Afbeelding van de genodigden tijdens de opening van de tentoonstelling "Utrecht en zijn bisschoppen" in het gebouw van het Gemeentearchief Utrecht en het Rijksarchief in de provincie Utrecht (Alexander Numankade 199-201) te Utrecht, met op de voorste rij in het midden (v.l.n.r.) burgemeester H.G.I. baron van Tuyll van Serooskerken, gemeentearchivaris dr. J.E.A.L. Struick en staatssecretaris H.J.L. Vonhoff.N.B. Tijdens deze gebeurtenis werd tevens het nieuwe gebouw van het Rijks- en Gemeentearchief officieel geopend.

Afbeelding van de genodigden tijdens de opening van de tentoonstelling "Utrecht en zijn bisschoppen" in het gebouw van het Gemeentearchief Utrecht en het Rijksarchief in de provincie Utrecht (Alexander Numankade 199-201) te Utrecht, met op de voorste rij in het midden (v.l.n.r.) burgemeester H.G.I. baron van Tuyll van Serooskerken, gemeentearchivaris dr. J.E.A.L. Struick en staatssecretaris H.J.L. Vonhoff.<br/><br/>N.B. Tijdens deze gebeurtenis werd tevens het nieuwe gebouw van het Rijks- en Gemeentearchief officieel geopend.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41509337
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van de genodigden tijdens de opening van de tentoonstelling "Utrecht en zijn bisschoppen" in het gebouw van het Gemeentearchief Utrecht en het Rijksarchief in de provincie Utrecht (Alexander Numankade 199-201) te Utrecht, met op de voorste rij in het midden (v.l.n.r.) burgemeester H.G.I. baron van Tuyll van Serooskerken, gemeentearchivaris dr. J.E.A.L. Struick en staatssecretaris H.J.L. Vonhoff.<br/><br/>N.B. Tijdens deze gebeurtenis werd tevens het nieuwe gebouw van het Rijks- en Gemeentearchief officieel geopend.