Bekijken

Gezicht op een deel van het terrein van de in de aanbouw zijnde electrische centrale van de PEGUS (Provinciaal en Gemeentelijk Utrechts Stroomleveringsbedrijf, Keulsekade 189) te Utrecht; op de achtergrond het Merwedekanaal.N.B. De naam van dit gedeelte van het Merwedekanaal is later gewijzigd in Amsterdam-Rijnkanaal.

Gezicht op een deel van het terrein van de in de aanbouw zijnde electrische centrale van de PEGUS (Provinciaal en Gemeentelijk Utrechts Stroomleveringsbedrijf, Keulsekade 189) te Utrecht; op de achtergrond het Merwedekanaal.<br/><br/>N.B. De naam van dit gedeelte van het Merwedekanaal is later gewijzigd in Amsterdam-Rijnkanaal.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41594248
meer

meer voorwerpen van Gezicht op een deel van het terrein van de in de aanbouw zijnde electrische centrale van de PEGUS (Provinciaal en Gemeentelijk Utrechts Stroomleveringsbedrijf, Keulsekade 189) te Utrecht; op de achtergrond het Merwedekanaal.<br/><br/>N.B. De naam van dit gedeelte van het Merwedekanaal is later gewijzigd in Amsterdam-Rijnkanaal.