Bekijken

Groepsportret van de leden van de Bijbelvereniging, van voren, zittende en staande in de tuin van de buitenplaats Puntenburg te Utrecht, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging.Zittende v.l.n.r.: R. van der Monde, H.G. Bijstra, G. Brink 't Hooft, E.C. Spoor, H. Bielevelt, A.A. Kerkhoff, J. Kiers, A. Kerhoff en J. van Burgsteeden.Staande v.l.n.r.: C. Bielevelt, H.W. de Jongh, C.H. Dumont, W.A. van Rijn, J. van Gruting, P.A. Serton, I.J.L. van Haarlem.

Groepsportret van de leden van de Bijbelvereniging, van voren, zittende en staande in de tuin van de buitenplaats Puntenburg te Utrecht, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging.<br/>Zittende v.l.n.r.: R. van der Monde, H.G. Bijstra, G. Brink 't Hooft, E.C. Spoor, H. Bielevelt, A.A. Kerkhoff, J. Kiers, A. Kerhoff en J. van Burgsteeden.<br/>Staande v.l.n.r.: <br/>C. Bielevelt, H.W. de Jongh, C.H. Dumont, W.A. van Rijn, J. van Gruting, P.A. Serton, I.J.L. van Haarlem.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 5 Nog in te delen
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_5&minr=41419386
meer

meer voorwerpen van Groepsportret van de leden van de Bijbelvereniging, van voren, zittende en staande in de tuin van de buitenplaats Puntenburg te Utrecht, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging.<br/>Zittende v.l.n.r.: R. van der Monde, H.G. Bijstra, G. Brink 't Hooft, E.C. Spoor, H. Bielevelt, A.A. Kerkhoff, J. Kiers, A. Kerhoff en J. van Burgsteeden.<br/>Staande v.l.n.r.: <br/>C. Bielevelt, H.W. de Jongh, C.H. Dumont, W.A. van Rijn, J. van Gruting, P.A. Serton, I.J.L. van Haarlem.