Bekijken

Afbeelding van graffiti met de tekst "BEAPS" en een opgestoken middelvinger, op de voorgevel van twee leegstaande panden aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.

Afbeelding van graffiti met de tekst "BEAPS" en een opgestoken middelvinger, op de voorgevel van twee leegstaande panden aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639857
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met de tekst "BEAPS" en een opgestoken middelvinger, op de voorgevel van twee leegstaande panden aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en zal binnen enkele dagen 'volgespoten' zijn.