Bekijken

Gezicht op de gracht van Slot Zuylen te Zuilen uit het zuidoosten; met op de achtergrond de rechtergevel van het kasteel en de achtergevel van de hoektoren; met rechts de voorgevel van de Slotboerderij. N.B. Dit gedeelte van de gemeente Zuilen is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Maarssen gevoegd en heet sindsdien Oud-Zuilen. Slot Zuylen heeft tegenwoordig het adres Tournooiveld 1, de Slotboerderij Slotlaan 1 en 3-5.

Gezicht op de gracht van Slot Zuylen te Zuilen uit het zuidoosten; met op de achtergrond de rechtergevel van het kasteel en de achtergevel van de hoektoren; met rechts de voorgevel van de Slotboerderij. <br/><br/>N.B. Dit gedeelte van de gemeente Zuilen is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Maarssen gevoegd en heet sindsdien Oud-Zuilen. Slot Zuylen heeft tegenwoordig het adres Tournooiveld 1, de Slotboerderij Slotlaan 1 en 3-5.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41382051
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de gracht van Slot Zuylen te Zuilen uit het zuidoosten; met op de achtergrond de rechtergevel van het kasteel en de achtergevel van de hoektoren; met rechts de voorgevel van de Slotboerderij. <br/><br/>N.B. Dit gedeelte van de gemeente Zuilen is per 1 jan. 1954 bij de gemeente Maarssen gevoegd en heet sindsdien Oud-Zuilen. Slot Zuylen heeft tegenwoordig het adres Tournooiveld 1, de Slotboerderij Slotlaan 1 en 3-5.