Bekijken

Gezicht op het fabriekscomplex van de N.V. Utrechtsche Walswerken, erven A. E. Hamburger (Merwedekanaal 34) te Utrecht. Op de voorgrond het Merwedekanaal. Links op de achtergrond de spoorlijn richting Rotterdam.N.B. het adres van het fabriekscomplex is later gewijzigd in Keulsekade 144.

Gezicht op het fabriekscomplex van de N.V. Utrechtsche Walswerken, erven A. E. Hamburger (Merwedekanaal 34) te Utrecht. Op de voorgrond het Merwedekanaal. Links op de achtergrond de spoorlijn richting Rotterdam.<br/><br/>N.B. het adres van het fabriekscomplex is later gewijzigd in Keulsekade 144.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41466858
meer

meer voorwerpen van Gezicht op het fabriekscomplex van de N.V. Utrechtsche Walswerken, erven A. E. Hamburger (Merwedekanaal 34) te Utrecht. Op de voorgrond het Merwedekanaal. Links op de achtergrond de spoorlijn richting Rotterdam.<br/><br/>N.B. het adres van het fabriekscomplex is later gewijzigd in Keulsekade 144.