Bekijken

Gezicht op de toegangsbrug (ged.) tot het voorplein van het Kasteel Amerongen (Drostestraat) te Amerongen; met op de achtergrond de linker- en voorgevel van het linkerpaviljoen van de stallen. N.B. De gemeente Amerongen is per 1 januari 2006 opgenomen in de nieuw gevormde gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Gezicht op de toegangsbrug (ged.) tot het voorplein van het Kasteel Amerongen (Drostestraat) te Amerongen; met op de achtergrond de linker- en voorgevel van het linkerpaviljoen van de stallen. <br/><br/>N.B. De gemeente Amerongen is per 1 januari 2006 opgenomen in de nieuw gevormde gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41497578
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de toegangsbrug (ged.) tot het voorplein van het Kasteel Amerongen (Drostestraat) te Amerongen; met op de achtergrond de linker- en voorgevel van het linkerpaviljoen van de stallen. <br/><br/>N.B. De gemeente Amerongen is per 1 januari 2006 opgenomen in de nieuw gevormde gemeente Utrechtse Heuvelrug.