Bekijken

Gezicht op de burgemeesterswoning aan de Kerkdijk te Achttienhoven uit het noordoosten.N.B. De straatnaam Kerkdijk is later gewijzigd in Dr. Welfferweg. De gemeente Achttienhoven is per 1 januari 1954 gedeeltelijk bij de gemeente Westbroek gevoegd. De gemeente Westbroek is per 1 januari 1957 gedeeltelijk bij de gemeente Maartensdijk gevoegd.

Gezicht op de burgemeesterswoning aan de Kerkdijk te Achttienhoven uit het noordoosten.<br/><br/>N.B. De straatnaam Kerkdijk is later gewijzigd in Dr. Welfferweg. De gemeente Achttienhoven is per 1 januari 1954 gedeeltelijk bij de gemeente Westbroek gevoegd. De gemeente Westbroek is per 1 januari 1957 gedeeltelijk bij de gemeente Maartensdijk gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41365026
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de burgemeesterswoning aan de Kerkdijk te Achttienhoven uit het noordoosten.<br/><br/>N.B. De straatnaam Kerkdijk is later gewijzigd in Dr. Welfferweg. De gemeente Achttienhoven is per 1 januari 1954 gedeeltelijk bij de gemeente Westbroek gevoegd. De gemeente Westbroek is per 1 januari 1957 gedeeltelijk bij de gemeente Maartensdijk gevoegd.