Bekijken

Afbeelding van graffiti met de gestileerde tekst "BEAPS", op de voorgevel van een leegstaand pand aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Afbeelding van graffiti met de gestileerde tekst "BEAPS", op de voorgevel van een leegstaand pand aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41639963
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met de gestileerde tekst "BEAPS", op de voorgevel van een leegstaand pand aan de oneven zijde van de Aardbeistraat te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten'.