Bekijken

Afbeelding van het blussen van in brand geraakt afval (afkomstig van het Bananen Import Bedrijf te Vleuten) bij de gemeentelijke storplaats aan de Proostwetering te Vleuten (gemeente Vleuten-De Meern)N.B. De gemeente Vleuten-De Meern is per 1 jan. 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Afbeelding van het blussen van in brand geraakt afval (afkomstig van het Bananen Import Bedrijf te Vleuten) bij de gemeentelijke storplaats aan de Proostwetering te Vleuten (gemeente Vleuten-De Meern)<br/><br/>N.B. De gemeente Vleuten-De Meern is per 1 jan. 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41493559
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het blussen van in brand geraakt afval (afkomstig van het Bananen Import Bedrijf te Vleuten) bij de gemeentelijke storplaats aan de Proostwetering te Vleuten (gemeente Vleuten-De Meern)<br/><br/>N.B. De gemeente Vleuten-De Meern is per 1 jan. 2001 bij de gemeente Utrecht gevoegd.