Bekijken

Afbeelding van de graftombe van Gijsbrecht van Amstel van IJsselstein, Bertha van Heukelom, Arnold van IJsselstein en Maria van Henegouwen in de N.H. Nicolaaskerk (Kerkhof) te IJsselstein, met op de achtergrond het praalgraf van Aleid van Culenborch.N.B. De naam Kerkhof is in 1930 gewijzigd in Kronenburgplantsoen.

Afbeelding van de graftombe van Gijsbrecht van Amstel van IJsselstein, Bertha van Heukelom, Arnold van IJsselstein en Maria van Henegouwen in de N.H. Nicolaaskerk (Kerkhof) te IJsselstein, met op de achtergrond het praalgraf van Aleid van Culenborch.<br/><br/>N.B. De naam Kerkhof is in 1930 gewijzigd in Kronenburgplantsoen.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41364086
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van de graftombe van Gijsbrecht van Amstel van IJsselstein, Bertha van Heukelom, Arnold van IJsselstein en Maria van Henegouwen in de N.H. Nicolaaskerk (Kerkhof) te IJsselstein, met op de achtergrond het praalgraf van Aleid van Culenborch.<br/><br/>N.B. De naam Kerkhof is in 1930 gewijzigd in Kronenburgplantsoen.