Bekijken

Gezicht op het leegstaande winkeltje, behorend bij het pand Tomaatstraat 11 te Utrecht, met op de ramen en de deur graffiti met markante koppen en de tekst "STEEN" ("STEEN" is de Utrechtse rapper Stijn Kosterman).N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Gezicht op het leegstaande winkeltje, behorend bij het pand Tomaatstraat 11 te Utrecht, met op de ramen en de deur graffiti met markante koppen en de tekst "STEEN" ("STEEN" is de Utrechtse rapper Stijn Kosterman).<br/><br/>N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640116
meer

meer voorwerpen van Gezicht op het leegstaande winkeltje, behorend bij het pand Tomaatstraat 11 te Utrecht, met op de ramen en de deur graffiti met markante koppen en de tekst "STEEN" ("STEEN" is de Utrechtse rapper Stijn Kosterman).<br/><br/>N.B. De Tomaatstraat waar de panden aan de oneven zijde zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.